logo

Marathon DM

Af Henning Hansen
Oprettet 26.08.2007 - 18:46

Ved DM i marathon på Bagsværd Sø 18-19 august, stillede jeg op i K1 GOB Turbåd. Dorte og Pernille var også tilmeldt i K2, men Pernille fik kolde fødder, så endnu engang var jeg ene om at repræsentere KKKK.

Der var 12 både til start i min klasse, men da vi startede sammen med de andre årgangsklasser, var der ca. 25 med i samme start. Det var en stor fordel, for risikoen for at komme til at ro det meste alene er meget mindre på den måde.

Til gengæld var der nogle, som roede hurtigt, så der blev gået til den i starten. Der var også nogle i min egen klasse, som lagde hurtigere ud, end jeg ville være med til, men sådan plejer det at være - det spændende er, om de kan holde til det, eller om de falder tilbage til mig efterhånden!

halvvejs 

2. overbæring 

Vi skulle ro fire omgange, i alt 22.4 km, med overbæringer efter første og tredie omgang. Efter en halv omgang begyndte jeg at hente nogle af de andre, og efter første omgang var vi en gruppe på fire, med Alex Hoe fra Hellerup fra min egen klasse (burde egentlig være i en 60+ klasse), og Kim fra Esrum Sø og Jochen fra Bryggen. I 50+ var det kun Claus Johansen fra Sønderborg, som var foran, men han øgede stadig forspringet - det var der ikke noget at gøre ved. På slutningen af anden omgang fik jeg overskud til at trække fra Alex og Jochen, og de sidste to omgange roede jeg derefter med Kim. Vi skiftedes pænt til at føre - vi var jo ikke konkurrenter, og der var ikke mere, vi kunne opnå. Efter en lille slutspurt for publikum, kom Kim først over stregen.

Der blev skam også heppet på mig, tak til Bo, Dorte og Pernille.

Førstepladsen fra sidste år kunne jeg ikke forsvare, men konkurrencen var også skrappere i år, så det var ikke mig, der var dårlig - jeg fik bare den andenplads, som jeg skulle have i det selskab. 

 


Kilde URL:
http://klampenborg.kajakklub.dk/node/123