logo

Mølleåens Blå Bånd

Af Tommy Gade Jensen
Oprettet 26.09.2007 - 22:18

Igen i år deltog jeg i Mølleåens Blå Bånd, dog var vi kun et lille hold på 3 fra KKKK modsat sidste års 14. Det er synd for det er et godt løb at slutte af med og der er tilmed en kort distance for dette års begyndere.

Jeg starter i den tredje sidste start, så der er masser af folk man evt. kunne overhale og ikke så mange, som kan overhale en. I min start er vi kun 10-11 stykker, så det er en overskuelig gruppe.

Ret hurtigt efter start trækker tre roere fra os andre. Over Furesøen ligger vi en 4-5 roere sammen og jeg får æren af at trække på den sidste halvdel af distancen ned til Furesøbad. Da vi kommer i læ af kysten trækker 2 af de andre roere fra mig mens de 2 andre falder bagud.

Da vi når overbæringen ved Frederiksdal er jeg heldig at vælge den rigtige side og kommer foran de to andre jeg har fulgtes med på den sidste del af Furesøen. Det er dog en stakket frist da den ene får en hænger og overhaler mig. Ham prøver jeg så at indhente resten af løbet. Han når i mål 4 sekunder før mig og han får en 3 plads. Tænk sig at være så tæt på en placering, det var godt nok ærgeligt. (En af de tre der trak fra os fra starten blev "væk"  muligvis fordi han blev diskvalificeret, da han roede i en kapkajak).


Kilde URL:
http://klampenborg.kajakklub.dk/node/146