Reaktioner ovenpå Tour de Gudenå

Som man kan se i forummet på www.tourdegudenaa.dk, kom der mange kraftige reaktioner ovenpå årets dramatiske tur. Der var en del kritik af arrangørerne, enten for at have aflyst løbet om lørdagen, for at have været for længe om at aflyse, for manglende følgebåde, eller forkerte tider.

Det er tydeligt, at opfattelserne er meget forskellige, alt efter om man bare er skuffet over ikke at få lov til at ro helt til Silkeborg eller få en forkert tid, eller om man hører til de uheldige, som har ligget i vandet i en time uden at få hjælp, og for nogles vedkommende været tæt på at omkomme.

Her er nogle flere kommentarer fra roerne fra Klampenborg:


Pernille og Jens 

Hej Alle

Tak for en god tur. Det var dejligt at slutte løbet af med den søndag med sol og fladt vand. Jeg har lige læst nogle af indslagene på tdg forum og der er mange som fik nogle forskrækkelser og selv erfarne roere fik svømmet lidt. Jeg gætter på at løbsledelsen får lavet nogle planer for hvordan de håndterer storm over søerne hvis det sker igen. Jeg kan kun sige at Jens og jeg er glade for at have hilst på Lillian og hendes suveræne kaffe og det var flot til jer som kom over både Mossø og Julssø. Klampenborg rules!

Tak til vores supergode hjælpere som altid er der hvor der er brug for dem. Udover at se den blå bro lige før mål er det fedeste for mig på de 120 km at blive mødt af Johs med armene over hovedet til hilsen til hver pause.

Jeg synes det var en vild tur lørdag, men jeg glæder mig til næste år.

Hav en god uge og må ømheden fortage sig hurtigt......

Hilsen Pernille


Kære Alle - det var igen en oplevelse ud over det sædvanlige at deltage i
Tdg, og jeg er helt enig med Pernille - uden vores fremragende hjælpere
gik det ikke, så ekstra meget tak til dem.

Stor gigant kæmpe respekt til de, som nåede Ry og Silkeborg.

Og det er utroligt så mange nye steder man kan have ondt (af sig selv).

Igen, som Pernille siger "Klampenborg rules"

Alle de bedste hilsner Jesper


Jeg sender hermed alle roserne videre til Katja - det har hun fortjent.

Også tak herfra. Det var både stort og grænseoverskridende.

Jeg skal helt klart med igen.

/Jens Klinge :-)


Janne i mål

Tak til alle, roere og hjælpere ikke mindst!! for endnu en fin TdG weekend!

Tour de Gudenå 2007 går over i historien. I TdG’s såvel som i den personlige. For mit eget vedkommende tænkte jeg op til flere gange på vej over Mossø lørdag middag, hvorfor jeg egentlig gjorde det her, og at jeg ikke kunne erindre at have prøvet noget lignende…Fu.. det var hårdt!!! Med hvide krusninger på alle bølgetoppe, tomme kajakker og gæve svømmere i stort set alle bølgedale og vindstød af orkanstyrke, prøvede jeg med et fast – og krampagtigt! - greb om pagajen og en lige så fast og krampagtig beslutning om ikke at kæntre (mest af alt fordi jeg bare ikke kunne overskue konsekvenserne), at nå den forjættede å på den anden side.

Det lykkedes – phhuuuu - vel sådan ca. efter 4 gange så lang tid og 4 gange så mange kræfter lagt i, som på en almindelig fredelig dag i de idylliske omgivelser, - som jeg vel at mærke overhovedet ikke nåede at nyde netop dén lørdag. Fremme i Ry – endelig - blev jeg hevet op af KKKK roere og hjælpere – Mange TAK, ellers havde jeg sikkert siddet der endnu!

Søndagen var nådig – og vi nåede jo alle Randers i sol og fin form.

Om jeg er med til næste år, og i årene fremover… Selvfølgelig!

:o) JanneSe også bidrag fra Tommy og Henning under Blogs: http://kkkk.kayak.dk/blog