Ro med begyndere

Nu skal vi have de sidste af vores begyndere friroet og til det kræves der jo at de skal ro 100 km.

Til dette håber vi at der er nogle af de friroede medlemmer som vil tilbyde at ro ture med begynderne på vores klubaftener (torsdage). Vi har meldt ud at roturen starter kl. 18, hvilket vil sige at de begynderne skal være omklædt og have fundet en kajak til kl. 18.

Hvis du har tid og lyst til at tage en tur med begynderne så kan du skrive dig på kalenderen som hænger på opslagstavlen på væggen modsat "hylden" med rokortene. Som alternativ kan du skrive til mig og jeg skriver dig på (opgive dato).

Det kunne jo også være at du havde lyst og mulighed for at tage en tur med begynderne en anden dag. Hvis dette er tilfældet så kan du skrive en mail til begynderne hvor du invitere på turen med angivelse af hvornår du tager turen og dens forventede varighed.

Tommy

tommy_gade@hotmail.com