Julefrokost

19.11.2010 - 18:30

Julefrokost i KKKK er i år lagt på en fredag, så det kan blive en rigtig fest :-)

Invitation udsendt af Jens den 9/11:

Som I har kunnet se på hjemmesiden så afholder vi julefrokost fredag den 19. november klokken 18.30 i klubben.

Som vi plejer, så tager alle en ret eller lidt lækkert med til en fælles  julefrokostbuffet. Klubben sørger for at der er brød, smør og drikkevarer(til sædvanlige bar priser).Da vi i år afholder den en fredag, så vi ikke skal tidligt op dagen efter, sørger klubben selvfølgelig også for, at der bliver gang i (jule)musikken.

I må meget gerne melde tilbage hvis I kommer, da vi så nemmere kan indkøbe den rette mængde brød osv.

Kom ned og vær med til en god aften og lad os feste sammen inden juletravlheden for alvor sætter ind.