Kontingent

Der er udsendt girokort til indbetaling af kontingent til alle medlemmer. Kontingent for aktive medlemmer er 950 kr og 300 kr for passive. Husk at skrive navn på indbetalingen. Betales der for flere medlemmer, skrives samtlige navne. Det gælder naturligvis også, hvis betaling foretages over netbank.

Sidste år bad vi alle medlemmer om at opdatere deres oplysninger om adresse, telefon og email, og med disse svar som grundlag har vi lavet en ny opdateret medlemsliste.

Hvis du ikke har modtaget brevet med girokortet, tyder det på, at vi ikke har fået dine oplysninger, og at du ikke længere er på medlemslisten.

Send en mail til formand@kajakklub.dk med navn, adresse og telefon, så får vi det rettet!