Tour de Gudenå 2010

 

TdG v Langå 2010 

KKKK har ikke ligefrem gjort sig bemærket ved at deltage i kajakløb i år, men vi var dog på Gudenåen, som sædvanlig. Mindre sædvanligt for mit eget vedkommende var det at opleve TdG fra landsiden som supporter, men det var vel på tide, efter al den hjælp jeg selv har fået gennem tiden.

Det var et rent pigehold, vi kom med i år - måske ikke så overraskende, hvis man kigger på rostatistikken. De største forventninger havde vi (jeg) til Dorte og Tina i Dame K-2 turbåd. De havde det lidt svært lørdag, men roede sig flot op søndag og var kun 1 enkelt minut fra en tredieplads i klassen efter 87 km. Tiden var 07:28.39.

De øvrige roere stillede op i trim, og de gennemførte alle i fin stil og med godt humør - det var en fornøjelse at være supporter!

De 6 trimmere: Marianne (06:45.34), Kathrina (06:58.36), Dot (07:36.11), Hanne (07:36.19), Lone (08:44.37) og Annette (08:45:22).

Hjælpere var mig selv, Jens (formand), og Lars, som Dorte havde medbragt hjemmefra.

Samlet i Skanderborg lørdag 

Det dryppede lidt ind imellem - i Randers silede regnen ned søndag eftermiddag - men ellers var det perfekt rovejr. Det største problem undervejs var, at Annette havde mistet sædet til kajakken på vejen. Det fandt hun ud af før starten ved Emborg, og Jens måtte i hast tilbage til Ernst's bod i Skanderborg, hvor han skaffede et Escape-sæde, som det lykkedes at få monteret i Scorpionen.

Vi skal alligevel have en ny Escape, så nu har vi da sædet at begynde med ;-) 

Tak til alle for en vellykket tur :-)

Henning