Handicap tilmelding

Hej kajakroer,

Hvis du vil være med til at ro handicap i HK, og du vil have mulighed for at være med fra starten tirsdag 1. maj, så meld dig til på mail til mig senest mandag 23. april.

Det koster 125 kr plus 50 kr i depositum for et bådnummer. Det plejer klubben at betale, men det kan jeg ikke garantere - der kan jo ske så meget. Under alle omstændigheder, så meld dig kun til, hvis du er sikker på, at du vil deltage.

Handicap turneringen starter 1. maj og fortsætter hver tirsdag til en gang i september, i alt 20 tirsdage. Det er på 6 km, og de første starter kl. 18:30. Starttiderne udregnes på snedig vis, så de hurtigste starter sidst (det er derfor, det hedder handicap), og alle kommer i mål ca. 19:15. Man behøver ikke være med hver gang, men handicap-systemet fungerer bedst, hvis man er der de fleste gange.

Vi plejer at gøre det på den måde, at vi ror fra KKKK lidt før kl. 18, og så er vi tilbage et par timer senere.

Det er god træning, og vi er også nogle, der synes, det er sjovt! Men det kan også være hårdt, og du skal være rutineret og sikkert roende, især hvis du vil være med fra begyndelsen, hvor turen forbi Skovshoved godt kan være svær i østenvind. Man skal kunne klare sig selv.

Sørg også for at ro nogle kilometer først - ellers er det for hårdt, og du kan meget let risikere at få en overbelastningsskade, også selv om du måske var i god træning for et halvt år siden.

Du kan se mere om handicap turneringen på www.hellerup-kajakklub.dk

Mvh. Henning <kkkk@kayak.dk>