logo

Ny hjemmeside på vej

Af Henning Hansen
Oprettet 22.02.2007 - 01:51

Klubbens hjemmeside har bevaret sit udseende næsten uændret, siden jeg lavede den første version i begyndelsen af 1996 - hvor KKKK blev den første danske kajakklub på internettet! Efterhånden kniber det også med at forny selve indholdet, og jeg har derfor lavet denne nye hjemmeside, som medlemmerne selv får mulighed for at lægge indhold på.

Hjemmesiden skal først og fremmest være et mødested på nettet, hvor alle medlemmer kan deltage aktivt i diskussioner og bidrage med forslag i forum, eller skrive artikler om kajakture, roteknik, eller hvad ved jeg. Alle, som er tilmeldt maillisten, vil blive tilmeldt og få tilsendt password, så de kan logge ind og få adgang til at komme med bidrag.

Med login kan medlemmer af KKKK skrive i forum og emnerne under artikler. Det er hensigten, at forum skal være området for aktuelle emner, aftaler og arrangementer. Artikler er tænkt som området, hvor mere permanente indlæg findes, så det bliver en slags afløser for det trykte klubblad. Mulighederne kan udvides efterhånden.

Siderne kører på et CMS ved navn Drupal (jeg har droppet typo3). Det grafiske bliver strammet lidt op senere, funktionaliteten kommer først.

Vi ses - til lands, til vands, og på nettet ;-)

Henning


Kilde URL:
http://klampenborg.kajakklub.dk/node/37