Om brug af forum

For at starte et nyt indlæg i et forum, skal man vælge "Opret indhold" i hovedmenuen til venstre, så får man mulighed for at placere indlægget under et af emnerne.

Når man starter en diskussion om et indlæg (en tråd), kan der svares ved at vælge tilføj kommentar. Der kan derefter svares på kommentarerne ved at vælge svar. Resultatet er tilsyneladende det samme, som hvis man vælger tilføj kommentar under det originale indlæg, men internt i systemet er kommentarerne gemt som svar til et bestemt indlæg. Det vises bare ikke i denne flade udgave.

Det er måske nok lidt underligt, men når man har prøvet det et par gange, fungerer det fint. 

Når man skriver bidrag til hjemmesiden, benyttes en web-editor, så man let kan vælge forskellige typografiske effekter. Man kan også benytte cut&paste til at kopiere eksisterende tekst ind i editorvinduet, og indsætte billeder.

Forum kan benyttes som en

Forum kan benyttes som en slags opslagstavle, eller som et diskussionsforum - det er op til brugerne. Generelt kan man vælge at bruge forum, hvis man gerne vil have kommentarer til det, man skriver. Køb og salg giver sig selv, men det kan også være forslag til en kajaktur (hvad med at lave en tur i Kristi Himmelfart "ferien" i næste weekend), forslag til anskaffelser, eller hvordan vi bedst kan arrangere noget træning for "viderekommende"  - bar for at nævne nogle eksempler.

Hele idéen er, at det er op til brugerne...

 Henning