logo

VM i konkurrencelivredning 2012

Af admin
Oprettet 16.12.2012 - 17:32
 
VM holdet, Australien 2012 
 
Verdensmesterskaberne i konkurrence livredning blev afholdt i Adelaide, Australien, fra den 7. til den 11. november. Stævnet havde deltagelse af 41 nationer og Danmark stillede til start med 3 herrer og 4 damer. Ude af disse 7 deltagere var 3 fra Klampenborg SLSC, nemlig: Line Præst Lauridsen, Thomas Ibsen Nielsen og Ronnie Dalsgaard.
 
De danske deltagere fik leveret en lang række gode præstationer til stævnet, desværre blev det dog ikke til danske medaljer i denne omgang. Det var ellers rigtigt tæt på at blive til danske medaljer, Ronnie Dalsgaard fik en 4. og en 5. plads imens Thomas Ibsen Nielsen, Line Præst Lauridsen og den danske pige holdkap kom i flere finaler.
 
I surfski race blev både Thomas og Ronnie desværre slået ud i semifinalen, begge var ellers rigtig tæt på at klare sig videre til finalen. Line klarede sig ligeledes videre til semifinalen i board race imens Thomas i board race formåede at komme helt til finalen, hvor han dog måtte tage til takke med en 17. plads. Stævnet blev sluttet af med maner, i ironman (oceanman) formåede både Thomas og Ronnie at klare sig videre til finalen i det skrappe felt, her blev de to placeret som hhv. nr. 17. og nr. 18.
 
Nedenfor er en lille opsummerings video fra stævnet, videoen giver også et godt indblik de forskellige discipliner indenfor konkurrence livredning:
 
http://www.youtube.com/embed/CuJljPU0R6I [1]
 
Samlet set endte Danmark på en 17. plads i nationskonkurrencen, en ganske udmærket placering når man tager i betragtning at Danmark ikke stillede med fuldt hold (5 herrer og 5 damer). Flere resultater fra stævnet kan findes på hjemmesiden for Rescue 2012: http://rescue2012.com.au/ [2] (landsholds resultaterne findes under ”National Teams”).
Der er desuden lagt flere videoer op på Rescue 2012 YouTube kanal: http://www.youtube.com/user/rescue2012adelaide?feature=results_main [3]
 
Ronnie
 

Kilde URL:
http://klampenborg.kajakklub.dk/node/406