logo

Bestyrelsesmøde 31.01.2013

Af admin
Oprettet 10.02.2013 - 10:46

 

Referat bestyrelsesmøde den 31. januar 2013 

 

Tilstede: Dorte Nygaard, Jesper Hagild, Jens Islin, Steen Thiel Hansen, Henning Hansen og Annette Springborg
Afbud: Helle L. Harthimmer, Tina Kristensen og Tor Busch-Nielsen

Kommende bestyrelsesmøder: Torsdag den 21. marts kl. 19.00
 

1. Økonomi

Alt vel i forhold til klubbens økonomi.

2. Renovering af klubben

Renoveringen af klubben er i fuld gang, både inden døre og uden for. Der regnes med forsinkelse på grund af diverse manglende godkendelser fra Kulturarvsstyrelsen (f.eks. i forbindelse med hvilken træsort der skal bruges). Men som det ser ud nu kan klubhuset benyttes indendørs ca. fra 1. marts og udendørs er man færdig ca. 1. maj. Bestyrelsen informerer når der er nyt.

3. Bådstativ

En gennemrenovering af bådstativerne er ikke planlagt foreløbig, men i begyndelsen af den nye sæson vil der ske en totaloprydning i bådhuset med visse omrokeringer, bl.a. af private pagajer og frigivelse af noget plads. Samtidig vil der ske en reparation af bådstativet.

4. Renovering af stranden

Renoveringen af stranden kommer til at foregå fra starten af marts til sidst i juni 2013. Hele arbejdet udføres i én etape i 2013. Bestyrelsen deltager i høringsmøde ultimo februar og vil efterfølgende orientere om de forventede Konsekvenser af strandrenoveringen.

5. Nyt medlemssystem

Det er besluttet at indføre et nyt medlemssystem fra og med den nye sæson. I første omgang til medlemsregistrering samt til administrering af kontingentetindbetalinger via Betalingsservice. Nyt herom i marts.

6. Svømning

Bestyrelsen har ansøgt om et antal svømmebaner så klubbens medlemmer kan benytte Kildeskovshallens svømmehal til både svømning og andre aktiviteter, bl.a. undervisning fremover. Mere herom når en godkendelse forhåbentlig foreligger. 

7. Vigtige datoer

Generalforsamling torsdag den 19. april kl. 19
Forårsrengøring og standerhejsning søndag den 5. maj


Kilde URL:
http://klampenborg.kajakklub.dk/node/408