Kajakroning med hjelm og sikkerhedssko?

Der sker da noget på Bellevue...

Det er ikke til at se det - udefra - men det skrider fremad med renoveringen af vores klubhus, og det ser ud til at vi kan lægge kajakkerne på plads og benytte klubben igen til påske.

I mellemtiden er den helt store omlægning af Bellevue imidlertid gået igang. Det betyder, dels at vi har mistet vores bådebro, som er fjernet sammen med alle de gamle høfter, dels at Bellevue indtil 1. juli vil være en arbejdsplads, så det med hjelm og sikkerhedssko er ikke helt forkert!

I hvert fald betyder det, at der vil være begrænset adgang til stranden på hverdage i arbejdstiden, og at vi må vænne os til at gå ud fra strandkanten - pas på kajakkerne!

Nedenfor er der nogle billeder fra klubhuset. Som det ses, er der fint og nymalet indvendigt - i original grøn farve! Udvendigt mangler den sidste finish, må man nok sige.