Adgang til stranden - alligevel... nu med nøglekort

Menneske og maskine... stranden er stadig en arbejdsplads

De er mod forventning blevet færdige med at pumpe sand ind på stranden, og alt pumpeudstyr er fjernet i begyndelsen af ugen, så nu er det alligevel muligt for os at komme på vandet.

Vi kan ifølge nye oplysninger fra kommunen få adgang til stranden udenfor arbejdstiden, som er mandag til fredag kl. 07 – 18.

Det henstilles, at dem der færdes på stranden er påpasselige, da der er kommet mange materialer til på byggepladsen, at stranden krydses så vidt muligt i en lige linie og at lågen lukkes efter sig når man går ind og ud.

Vær opmærksom på, at nyt sand, som er pumpet ind til stranden, skal have et stykke tid til at sætte sig, og at det indtil da kan være løst, så man synker i, når man træder på det.

Faktisk har der slet ikke været arbejdet på stranden i Kristi Himmelfart "ferien". Derimod har der været både tømrer og maler igang med kajakklubben, så de som lovet kan være færdige "midt i maj".

Det lover godt for pinsen, hvor vejrudsigten siger sol og varme!

Opdateret 16/5 og 18/5:

Der skal nu benyttes nøglekort, for at komme ud gennem porten

Det vil blive sat en anden lås i porten, så den skal åbnes med nøglekort fra klubbens side. Der ligger to nøglekort i klubben ved rokortene. Når man har åbnet porten, lægger man nøglekortet tilbage - porten kan nemlig åbnes fra vandsiden uden kort, så man skal ikke have det med sig. Husk at lukke porten efter dig - der er ikke offentlig adgang til stranden.

Nøglekortet fungerer således:

1) Kortet holdes foran cylinderen, som sidder foran på låsen

2) Låsen siger bip, og blinker grønt

3) Drej nu cylinderen mod højre (med uret) for at åbne

Ud kommer man uden nøgle, der er håndtag på den anden side.

Men når sommeren kommer til Danmark, kan man ikke holde folk fra stranden - der var flere hundrede strandgæster, som havde fundet vej til vandet pinselørdag!