logo

Resultater fra Lyngby, Hellerup, Helsingør og Amager Strand

Af admin
Oprettet 30.09.2013 - 20:41

 

Mølleåens Blå Bånd lørdag den 28. september havde deltagelse af tre fra Klampenborg.

I Herre 50+ K1 tur (14 km) roede Thor Nielsen ind som vinder med et forspring på 3 minutter til Peter Colding fra Vallensbæk, og Henning Hansen blev nr 3 i samme løb yderligere 2 minutter efter - og kun et par meter foran nr 4, Torben Frohn fra Nova, efter hård kamp hele løbet. Thor havde et lille uheld ved overbæringen ved Frederiksdal, hvor han knækkede roret af båden, så den var lidt vanskelig at styre resten af vejen. Det havde dog også den fordel, at Thor kunne ro henover den megen grøde i Lyngby Sø, mens andre hang fast med deres ror, men planlagt var det nu ikke. Der var 22 gennemførende i klassen, som er en af de store i MBB.

Henrik Lassen kom ind som nummer 6 i Trim Nord (8 km), også af 22 gennemførende. Henrik havde ingen hjælper til at køre bilen, så efter løbet cyklede han gennem Hareskoven tilbage til Farum efter bilen, friskt gjort - heldigvis i smukt efterårsvejr.

 

 Thor og Henning i surfski

 

Handicapturneringen i Hellerup Kajakklub er deltagermæssigt et af de største kajakarrangementer herhjemme, og det har eksisteret i rigtig mange år. I år deltog Thor Nielsen og Henning Hansen fra Klampenborg, begge i surfski. Thor viste, hvor hurtig sådan en surfski kan være, ved at sætte årets hurtigste tid i enerkajak. I point-konkurrencen lå Henning før sidste løb på 10.-pladsen kun 1 point (en placering) foran Thor, men trods en starttid næsten 3 minutter efter Henning (det er det, der er handicappet) lykkedes det alligevel lige akkurat for Thor at komme før Henning over målstregen, og så endte det med en delt 8.-plads til de to surfski fra Klampenborg.

 

DM i Oceanrace for surfski blev afholdt sammen med årets Kronborgløb. Det var på 40 km fra Tisvildeleje til Helsingør, og fra Klampenborg blev Peter Rohde nr 2 og fik altså DM sølv, mens Henning Hansen blev nr 4 af i alt 6 gennemførende, så der kan godt blive plads til resultatlsten her. Der var enighed om, at vi skal være dobbelt så mange næste år!  

Surfski Herrer DM
1 03:20:37 Bjørn Amundsen, Kajakklubben Esrum Sø
2 03:24:55 Peter Rohde, Klampenborg KKK
3 03:30:33 Morten Skytte, Hellerup Kajakklub
4 03:34:59 Henning Hansen, Klampenborg KKK
5 03:50:09 Torben Frohn, Kajakklubben NOVA
6 03:54:46 Christian Høier, Hellerup Kajakklub

 

Amager Strandpark Rundt skal også lige med. Her stillede Klampenborg i Herre K1 Senior med de sædvanlige tre gengangere, Thor Nielsen, Peter Rohde, og Henning Hansen. Thor og Peter kom ind efter hinanden som nr 21 og 22, mens Henning blev nummer 35 af de i alt 67 gennemførende i klassen.

 


Kilde URL:
http://klampenborg.kajakklub.dk/node/454