Tour de Gudenå

13.09.2014 - 00:00

"Endnu engang indbydes til stort kajakløb på Gudenåen.

Efter nogle år med faldende deltagerantal er det besluttet at relancere løbet, som derfor bliver afviklet over en dag.

Løbet får start i Silkeborg og mål i Randers – i alt ca. 70 km i et stræk. Én stor ”spektakulær” samlet start, frivillige ”pitstop” undervejs, overbæring ved Tangeværket og mål i Randers. Vi håber at de danske- og udenlandske klubber vil tage godt imod det nye koncept.
Vi håber at denne relancering, skulle give flere roere, elite som motionist, lysten til at deltage i det legendariske løb ned af Gudenåen.

Alle, som gennemfører Tour De Gudenå får den berømte TdG-bluse med hjem til samlingen af forhåbentligt mange tidligere eller kommende bluser.
Der er præmier til klubber med mange deltagere, samt pengepræmier til løbets dame- og herrevindere."

www.tourdegudenaa.dk