Om tilmelding til kajakløb

Det er nu, du skal tænke på at tilmelde dig, hvis du vil med i nogle af de kajakløb, som ligger i august og september. Her er en oversigt over nogle af de kajakløb, som er mest interesante for os, og information om, hvordan du kan komme til at deltage.

Der er mere info om de forskellige løb her: http://klampenborg.kajakklub.dk/node/480

Generelle forhold

Nogle løb skal du selv tilmelde dig (og betale) via løbets hjemmeside , andre løb kræver klubvis tilmelding. Til de sidste vil der blive sat tilmeldingssedler op i klubben, som man kan skrive sig på.

Sædvanligvis dækker klubben udgiften til selve løbet, enten ved at man får deltagergebyret refunderet efter løbet, eller for løb med klubvis tilmelding ved at klubben betaler samlet ved tilmelding. Hvis man udebliver fra et løb, dækker klubben ikke udgiften. Klubben betaler kun op til et vist beløb per medlem for deltagelse i løb indenfor en sæson.

Generelt er det er forudsætning for at melde sig til et løb, at deltagerne selv sørger for transport og evt. overnatning og forplejning - hvis flere skal afsted, er det selvfølgelig oplagt at arrangere turen sammen.

Til løb med mange deltagere er det en god idé at sætte en seddel op med kajakreservationer og aftaler om fælles transport. 

 

16/08: DM i Ocean Raace - Kronborgløbet

DM i Ocean Race (surfski) er på 22 km mellem Gilleleje og Helsingør, og afvikles samtidig med Kronborgløbet, som er på 36 km (18 km trim), og ligeledes finder sted på nordkysten. Både med hensyn til distance og beliggenhed er det nogle ret krævende løb. Vi er nok i hvert fald et par stykker, som vil deltage i DM Ocean Race, kontakt evt. Henning eller Peter. 

Man skal selv tilmelde sig og betale på løbets hjemmeside indtil 13. august - der er mulighed for eftertilmelding på løbsdagen!

http://www.kajakklubben-krogen.dk/kronborgloeb.aspx

 

17/08: Øresundsløbet i KKKK

Øresundsløbet kræver hverken tilmelding for KKKK eller betaling - du kommer bare og deltager - eller hjælper til - og hygger - gerne inden 11.00 :-)

 

19/08: Kajakmand i Vallensbæk

Kajakmand består af svømning, løb, og kajak - man skal være rimelig god til alle tre - sidste år deltog Katrine og Thomas, som havde stor fordel af at være gode svømmere, og så kan de jo også det andet!

Tilmelding og betaling i Vallensbæk før start.  

Der er ikke rigtig kommer noget info på Vallensbæks hjemmeside endnu...

 

23/08: Kanojak Trim - Esrom Sø

Dette løb henvender sig til alle, også til (friroede) begyndere. Det er et populært løb, som mange klubber deltager i, og det er et godt alternativ til de mere krævende marathonløb.

Tilmelding kan foregå ved indbetaling med angivelse af navn og klub (200 kr), eller ved eftertilmelding på løbsdagen (225 kr), se http://www.kkes.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=411%3Aka...

 

24/08: Ocean Race Fynshav-Faborg

Dette er et arrangement, som afvikles som led i Faaborg Outdoor Event. Det kan godt blive en ret krævende tur. Der er tilmeldt en del havkajakker, ser det ud til...

Tilmelding og betaling kan kun foretages personligt.

Se http://www.faaborgoutdoorevent.dk/index.php/produkt/kajak-ocean-race/

 

13/09: Tour de Gudenå

Til TdG skal der foretages klubvis tilmelding inden 31. uugust.

Se mere på http://www.tourdegudenaa.dk/

 

27/09: Mølleåens Blå Bånd

Fra Furesøen til Lyngby. Et stort arrangement med mange klasser - et løb, de fleste kan gennemføre.

Klubvis tilmelding.

Der er endnu ikke information om MBB 2014 på http://www.lyngby-kanoklub.dk/

 


Kontakt mig, hvis du har spørgsmål.

Henning 

kkkk@kajakklub.dk