Klubtur til Sletten

30.08.2014 - 09:00
30.08.2014 - 14:00

Hej roere

Turudvalget arrangerer en "one way" tur til eller fra Sletten den 30. august. Turen er på ca. 20 km. Startstedet afhænger af hvad vej vinden blæser på dagen. Der vil blive holdt pause omkring halvvejs i Vedbæk. De der ikke selv medbringer mad og drikke kan proviantere der.

Mødetid kl. 09.00 i klubben. Der er plads til 12 kajakker på den trailer klubben har lånt og pladserne vil blive besat efter først til mølle princippet. Vi får brug for et medlem der har krog på sin bil og som vil køre traileren til og fra Sletten.

Ved 12 deltagere får vi brug for minimum 3 biler til transport af medlemmer til eller fra klubben. Hvis der bliver flere tilmeldte, hvad der kun vil være glædeligt, får vi behov for yderligere biler med kajakstativer.

I tilfælde af pålandsvind med bølger, tager vi til Sophieholm Slot ved Bagsværd Sø og roren tur med udgangspunkt der.

Vi er tilbage i klubben omkring kl. 14.

Alle der kan ro 20 km med en indlagt pause kan deltage, der vil være en bagstopper, såder er ikke nogen der bliver "forladt" undervejs.

Der vil blive opsat en tilmeldingsliste i klubben en af de nærmeste dage.

Bedste hilsner på urudvalgets vegne
Niels Siggaard
Mob. 51719007