Øresundsløbet 2015

 

 

Vi er midt i en periode med usædvanlig meget østenvind, og DMI havde lovet regn kl 12. Så det var ganske fornuftigt, at roerne fra både SR og Palo havde valgt at ankomme ad landjorden til årets Øresundsløb - ikke mindst, da der også var lovet mere vind i løbet af eftermiddagen. Men i år var vi heldige! Vinden lagde sig nogle timer, og solen kom endda frem. Der var igen i år flot tilslutning fra SR og Palo.

Øresundsløbet blev en ganske tæt affære.Vinden havde lagt sig lidt, så selv om der var bølger, kunne alle gennemføre uden kæntringer. På grund af det dårlige vejr om morgenen var der ikke lagt en bøje ud ved Taarbæk, så der skulle i stedet vendes om de fjerneste to bøjer af vandskibanen før havnen. Det gav anledning til protest, idet Erik fra SR på anden omgang havde retning mod et par forkerte bøjer lidt længere inde, og derfor valgte blot at ro op og vende indenfor de rigtige bøjer, men længere inde. Det gav dog en fordel til de nærmeste forfølgere, Klavs og Henning, som lå tæt efter, men som tog turen ud om de rigtige bøjer, og ikke nåede op og fik kontakt til Erik igen. 

Som straf for Eriks forseelse, blev han frataget to placeringer i pointene, men da det var svært at vurdere, hvem der ville have vundet, hvis det ikke var sket (Henning og Klaus kom ind næsten samtidigt lidt efter Erik), fik han lov at beholde sin sejr i løbet.

Hurtigste dame var Tina fra SR, og i det hele taget var den samlede sejr til SR og dermed pokalen i 2015 meget overbevisende.

Under det efterfølgende whiskyløbet havde vinden helt lagt sig, og det var blevet varmere, så vi sad en stor flok og vuggede på nogle bløde bølger, mens vi kiggede og kiggede ned i det ret uklare vand - som ofte med en fornemmelse af, at i år ville flasken ikke blive fundet... og så alligevel, jo. Dagens hovedpræmie, en flaske whisky, blev vundet af Bodil fra KKKK. 

 

Den lovede regn udeblev, og i stedet brød solen igennem de tynde skyer, og vi kunne sidde ude under frokosten. Det hele var lækkert anrettet, og stemningen super-hyggelig som sædvanligt.

Tak til alle, som deltog - fra Palo, SR, og KKKK - og ikke mindst de som hjalp på land med frokost og som starter og tidtager, Tina M, Annette og Peter bør nævnes. Billederne er taget af Henrik A.

Desværre smuttede selve tiderne, men placeringerne i løbet og stillingen i Øresundspokalen ses nedenfor.

 

Resultat

NR NAVN KLUB POINT
1 Erik SR 5 – 2*
2 Henning KKKK 4 + 1*
3 Klaus Palo 3 + 1*
4 Andreas SR 2
5 Hubert Palo 1
6 Leigh Palo 1
7 Anders SR 1
8 Jesper Palo 1
9 Steffen KKKK 1
10 Henrik KKKK 1
11 Tina SR 5
12 Lone SR 4
13 Kim SR 1
14 Jens SR  
15 Mette SR 3
16 Agnete Palo 2
15 Peter SR  
16 René KKKK 1
17 Rikke Palo 1
18 Bodil KKKK 1
       
  Resultat    
    SR 19
    Palo 10
    KKKK 9
     

*) Korrigeret for forkert vending

 

Stilling

ÅR SR Palo KKKK
2014 17 11 6
2015 19 10 9
STILLING 36 21 15