Ny hjemmeside for KKKK

Dette er starten på en ny og mere aktiv hjemmeside, hvor alle medlemmer kan bidrage.

Der er et diskussionsforum, hvor man kan oplyse om aktiviteter og diskutere alt muligt, det bliver muligt at lægge "artikler" på siden (turbeskrivelser, info om kajakroning), jeg skal have en aktivitetskalender op at stå (er ved at være der), billedgalleriet bliver nok også integreret på denne side, osv. osv.

Absolut kun under konstruktion, der bliver stadig eksperimenteret. Når funktionaliteten er på plads, skal der ryddes lidt op i indholdet, alle tekster skal oversættes til dansk, og til sidst kommer turen til layout med skriftyper, farver og grafik.

Siden er desværre lidt langsom. Det kan ikke undgås, det er en omkostning ved at gøre den "smartere", men en lidt større computer vil gøre underværker.

Medlemmer vil få login, når jeg mener hjemmesiden er klar til det.

Henning